Inrichting bij expatverhuur

Inrichting van huizen voor expats

Bij expatverhuur regelen wij de totale inrichting van de woning. Verhuur jij jouw huis of een aantal huizen aan expats? Dan kunnen wij deze geheel naar wens inrichten. Daarbij houden we rekening met de wensen en situatie van de expats en is de gehele inrichting tot in de puntjes verzorgd.

 

Snellere verhuur aan expats met een smaakvol interieur

Expats hebben vaak maar een tijdelijk interieur nodig. Toch moet ook daaraan aandacht worden besteed. Want hoe sfeervoller en completer het is, des te groter de kans dat het appartement of huis sneller wordt verhuurd aan een expat. Deze tijdelijke interieurs verzorgen wij met complete woninginrichtingen voor huurperiodes vanaf 1 maand tot onbepaalde tijd.

Gehele inrichting verzorgd

Bij The Homestagers kun je terecht voor de gehele inrichting; van een basisinboedel tot een compleet interieur en van het ophangen van gordijnrails, het plaatsen van de lampen en het aanschaffen van nieuwe meubels tot het regelen van de verhuizing. En komen er kinderen mee, dan verzorgen wij ook een passende inrichting voor de kinderslaapkamers en houden daar rekening mee bij de inrichting van onder meer de keuken en woonkamer.

 

Schoon gewassen beddengoed

In een sfeervol interieur voelt de nieuwe huurder zich welkom en prettig. Daarom is de service die wij leveren bij de inrichting van expatverhuur compleet en heel gedetailleerd. Van de handdoeken in de keuken tot schoon gewassen beddengoed op de bedden. Het gehele interieur stemmen wij af op de wensen, voorkeuren en situatie van de expat die in jouw huis komt wonen.

Inrichting nodig voor expatverhuur?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van interieur en inrichting bij expatverhuur? Neem dan contact met ons op.

Pin It on Pinterest

Share This