Verkoopstyling voor particulieren

Verkoop uw huis sneller met de juiste inrichting

Door onze styling verkoopt uw huis veel beter tegen een hogere prijs. Een aantrekkelijk en sfeervol interieur levert mooie foto’s op. Uw makelaar kan uw huis zo perfect op Funda presenteren.

Een goede presentatie van de woning met de juiste inrichting is cruciaal. De specialisten van The Homestagers weten dat als geen ander. Wij waren met styling voor de verkoop de eerste in Nederland. Inmiddels helpen we particulieren en makelaars al bijna 20 jaar zodat zij hun huis snel en goed verkopen.

Styling van bewoonde en leegstaande huizen

Een leegstaand huis verkoopt lastiger dan een dat nog ingericht is. Maar een te drukke, te persoonlijke of te uitgesproken inrichting is ook niet goed. Wij stylen bewoonde en leegstaande huizen voor de verkoop. Door dat wat aantrekkelijk is te benadrukken en de aandacht van de moeilijke plekken weg te nemen. Dat hoeft niet altijd ingrijpend te zijn; een andere indeling of de toevoeging van een meubelstuk of wat accessoires kan al veel verschil maken.

Volledige inrichting

Regelen wij de verkoopstyling van een leegstaand huis, dan zorgen wij voor een volledige inrichting. Met een loods vol meubels en accessoires in veel verschillende stijlen is elke gewenste inrichting mogelijk. En die inrichting is heel gedetailleerd; van lampen op alle lichtpunten tot de handdoeken en zeepjes in de badkamer.

Kunst en kwaliteit

De meubels die wij in uw huis zetten en de kunst die aan de muur wordt gehangen is niet zomaar een inrichting. Wij werken met meubels van goede kwaliteit en gebruiken veel van bekende merken en ontwerpers zoals: Pols Potten, Broste Copenhagen, HKliving, House Doctor, Zenza, Vitra, Zuiver, Piet Hein Eek en Arne Jacobsen. En de kunst aan de muur, die is echt.

Uw huis verkoopklaar

Met onze verkoopstyling maken we uw huis nog aantrekkelijker voor anderen. Door te kiezen voor een mooie en sfeervolle, inrichting die past bij het huis, de omgeving en de koper die wordt verwacht. Met kennis van de markt en een objectieve kijk zien wij direct de mogelijkheden van uw woning. En de styling zelf hoeft niet lang te duren, binnen 1 tot 2 dagen is uw huis perfect gestyled om de markt op te gaan.

Kosten verkoopstyling

Verkoopstyling wordt berekend per m² en geldt voor een periode van 3 maanden. De kosten hiervan zijn:

  • Panden tot 150 m² € 27,50 per m² (incl. btw)
  • Grotere panden Prijsopgaaf op verzoek
  • Adviesrapport Verkoopstyling € 295,00 (incl. btw)

Met het adviesrapport krijgt u per ruimte een gedetailleerd inrichtingsadvies. Handig als u bijvoorbeeld eerst wil weten wat u kunt verwachten van de verkoopstyling of advies wil om het zelf te stylen. Besluit u dan alsnog om het pand door ons te laten inrichten? Dan vervallen uiteraard de kosten van het adviesrapport.

 

Meer weten over verkoop­styling?

Presenteer uw huis zo gunstig mogelijk op de huizenmarkt met verkoopstyling van the Homestagers en haal het beste uit uw huis. Wij vertellen u graag hoe wij dat voor u kunnen doen. Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Pin It on Pinterest

Share This