Klanten over onze verkoopstyling

Toen ik eenmaal had besloten mijn pakhuis appartement, dat ik 7 jaar lang ongemeubileerd verhuurd had, te verkopen, werd me meteen bij het kennismakingsgesprek met de makelaar sterk aangeraden de lege kale ruimtes te laten inrichten en stylen, en wel door Esther van The Homestagers. Na enig twijfelen besloot ik het te doen, enthousiast geraakt door de verhalen van de makelaar en ook concrete voorbeelden van styling door hen gedaan in andere huizen.
Esther is twee dagen aan het werk geweest, ik hoefde zelf niets te doen, alleen maar het resultaat te bekijken. En dat was verbluffend. De woning was als nieuw en mijn eerste gedachte toen ik door de ogenschijnlijk simpele, strakke maar sfeervol en effectief ingerichte kamers liep was: ‘waarom wil ik mijn woning eigenlijk verkopen?.. het is opeens weer een behaaglijk en bewoonbaar huis geworden’. Ik was overtuigd dat dit een groot verschil zou maken, zowel voor de foto’s die vervolgens gemaakt werden voor plaatsing op funda als voor de daadwerkelijke bezichtigingen door belangstellende kopers.
Mijn woning is uiteindelijk in recordtempo verkocht, binnen 9 dagen na plaatsing op funda, tegen een prachtige prijs, ruim 10% boven de vraagprijs. Ik denk echt dat dit zonder de styling nooit gelukt was. Een aanrader en de investering absoluut waard!

Thijs Timmermans

Zeeburgerkade Amsterdam

I would highly recommend the services of Esther from the Homestagers. Her pleasant communication style, professional expertise to advice on adjustments needed to make the appartment up-to-date with current market expectations and trends with respect of personal taste, are really a value added in the selling process of your apartment.
Stefan Schoemaker

Kanaalstraat Amsterdam

Esther wist snel te schakelen en was erg flexibel bij het leveren en weghalen van de styling. De styling zelf was boven verwachting, het maakte het huis nog veel aantrekkelijker, knus en toch ruimtelijk. Ik heb er veel complimenten over gekregen en natuurlijk het belangrijkste: het huis met succes verkocht.

Dank voor je hulp Esther!
Groet,

Kim Captein

Amerbos Amsterdam

The Homestagers is het meer dan dubbel en dwars waard. Top service, kwaliteit spullen en bovenal een goed gevoel voor inrichting. Aanrader!
Floris

Oudezijds Voorburgwal Amsterdam

De inrichting van The Homestagers was inspirerend en de doorslaggevende fac-tor voor de koper. The Homestagers heeft deze klus snel opgepakt, de commu-nicatie met ons en met de makelaar was helder en prettig, en het resultaat was nog beter dan gehoopt. Een aanrader!
Mattijs en Renske

Wormerveerstraat Amsterdam

Wij hebben ons huis bij de verkoop laten stylen door the Homestagers. We zijn ontzettend enthousiast over Esther en haar team. Zij hebben op zeer professionele wijze ons hele huis op zijn best doen laten uitkomen. Vooraf kregen we een duidelijke offerte, de inrichting gebeurde vlot en ook bij het ophalen van de meubels waren ze flexibel. The Homestagers geeft net dat extra, ze passen de meubels echt aan op de sfeer van het huis en ze ma-ken alles helemaal af. We hebben ons huis mede dankzij de inrichting van Homestages snel en tegen een heel goede prijs kunnen verkopen. Ik ben er van overtuigd dat we de investering er minimaal in tienvoud uitgehaald hebben.

Hartelijke groet,

Wencke van der Meijden

Tweede Jan Steenstraat Amsterdam

Ons makelaarskantoor werkt sinds 2003 samen met The Homestagers. Tot nu toe zijn alle door ‚The homestagers’ gestylde woningen verkocht. Dat waren niet alleen woningen die niet verkocht werden vanwege oude inrichting maar ook veel woningen waar helemaal niets stond of de kinderen al het huis uit weren en de kinderkamers als bijv opslag in gebruik waren.
Doordat veel aspirant kopers bij een eerste bezichtiging geen adviseur meenemen is een goede presentatie van het te verkopen object alleen maar belangrijker geworden. Zelfs in de huidige aantrekkende markt zal dit het geval blijven.
Onze ervaring is dat een gestyled huis altijd bij meer mensen in de smaak valt dan een niet gestyled huis. De verkoopopbrengst is dan ook hoger doordat er meer animo is.
The Homestagers nemen al het werk voor onze clienten uit handen zoals opslag, verhuizen, klein schilderwerk en zijn heel precies en komen afspraken goed na. Wij horen van onze klanten louter positieve berichten over The Homestagers en zijn zelf ook uiterst tevreden over de behaalde resultaten en de prettige persoonlijke korte lijnen van communicatie.
Het zijn ook niet zomaar wat Ikea meubeltjes die ergens ingeschoven worden maar mooie exclusieve meubels van bijvoorbeeld Pols Potten, Piet Hein Eek, Arne Jacobsen en Vitra. Lampen en accessoires van House Doctor, Zenza en Hay.

Voor de beste presentatie en dus de hoogste verkoopopbrengst van iedere woning of appartement kan ik de verkoopstyling van The Homestagers van harte aanbevelen.

Maurice Ensink

Recourt Makelaars

Esther van The Homestagers heeft in een mum van tijd mijn lege huis – na een periode van verhuur – omgetoverd tot een smaakvol gestylede woning die helemaal klopt en goed voelt. Mijn geliefde huisje had weer een ziel gekregen en was dan ook binnen een paar dagen verkocht! Het is even een investering, maar deze verdien je hoe dan ook dubbel en dwars terug. Aanrader!

Nogmaals dank!

 

Groet,

Esther Willemsen

Tweede Schinkelstraat Amsterdam

Met behulp van Homestagers is het huis aan de Prinsengracht binnen de kortste keren verkocht! Het huis had een jaar lang te koop gestaan, waarvan een half jaar zonder in-richting, zonder enig resultaat. Esther en haar team hebben snel en vakkundig de wo-ning ingericht. Op Funda gingen de kijkcijfers meteen omhoog en binnen een week had-den we veel bezichtigingen. Met dank aan Esther hebben we het huis dan ook binnen een maand kunnen verkopen!
Groeten,
Egbert Jansen

Prinsengracht, Amsterdam

We hebben jullie service als enorm prettig ervaren. En niet in de laatste plaats vanwege het geduld waarmee je al mijn vragen hebt beantwoord 😉

Petra van Straaten

Amersfoortsestraatweg Naarden

Na het een aantal jaren verhuurd te hebben, besloot ik mijn appartement/studio (40m²) te verkopen. Het appartement was op dat moment niet gemeubileerd. Mijn makelaar raadde mij aan om contact te zoeken met The Homestagers om de inrichting te laten verzorgen.

The Homestagers hebben het appartement zeer snel en professioneel omgetoverd  tot een lichte, moderne, warme ruimte met een chique uitstraling. Toen ik het eindresultaat voor de eerste keer zag, voelde het ondanks de onbekende meubels direct als thuiskomen.

Binnen een paar dagen na het plaatsen van de woning stonden er al tientallen bezichtigingen gepland. Het appartement is vervolgens binnen een week verkocht voor een zeer goede prijs. Voor mij was dit allemaal ver boven verwachting en ik weet zeker dat dat mede de verdienste van The Homestagers is geweest!

Dank voor je service en deskundigheid!

Jonas Ringer

Olifantswerf, Amsterdam

Ik ben super tevreden over the Homestagers. Esther en haar team hebben ons lege huis prachtig ingericht, helemaal van deze tijd en zeer verzorgd. Zelfs aan de kleinste details was gedacht. Het huis zag er na het inrichten fantastisch uit! En dat terwijl ik best haast had met inrichten, maar Esther was zo flexibel, en richtte het huis binnen een week na-dat ik haar gecontact had. Echt super.
Anderhalf uur nadat het op Funda stond wilden al 10 mensen een bezichtiging. De tele-foon van de makelaar bleef maar rinkelen. Het huis is binnen 1 week verkocht!
Tina Nijkamp

Eerste Jan Steenstraat, Amsterdam

Op aanraden van mijn makelaar Joan Dik van Von Poll Real Estate heb ik mijn lege ap-partement voor verkoop laten “stylen” door Homestagers.
Ik kende dat fenomeen van stylen helemaal niet en wat een succes! Totale aanrader!
Niet alleen een prettige, snelle en uiterst efficiënte afhandeling van zaken, maar vooral ook een ware metamorfose van mijn appartement. Dat zag door de styling er extra aan-trekkelijk uit en accentueerde de sterke punten ervan.
Binnen 10 dagen was het appartement verkocht tegen een heel mooie verkoopprijs. Daar heeft de styling zeker aan bijgedragen.

Blije en hartelijke groet,

Bregtje van Thiel Coovels

Govert Flinckstraat, Amsterdam, Alexanderkade Amsterdam

Voor de verkoop van ons appartement in Amsterdam Zuid-Oost, is ons geadviseerd om een Stylist in te schakelen. Via Google search zijn we bij Esther uitgekomen omdat we op zoek waren naar een bedrijf met een professionele aanpak om de verkoop zo goed moge-lijk te laten verlopen.
Ondanks haar drukke werkzaamheden kon de inrichting van ons appartement snel uitgevoerd worden. De aankleding was afgestemd op de doelgroep van de te verwachten kopers van het appartement. De meubels waren relatief licht en goed passend om de ruimte zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. De Meubels en decoratie waren met aandacht voor de laatste trend uitgekozen en waren inclusief kleden, gordijnen, lampen, schilderijen en planten. Dit resulteerde in uitstekende foto’s en goede presentatie tijdens bezoeken van kijkers. De woning is uiteindelijk zeer snel verkocht met een uitstekend rendement.

We zijn heel tevreden met The Homestagers en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Olga Ivanova

Amsterdam

Toen wij ons prachtige huis in Bussum wilden verkopen, adviseerde onze makelaar om The Homestagers in te huren voor het inrichten. Het huis was lang verhuurd geweest en ongemeubileerd. Het was het geld dubbel en dwars waard. Esther en haar team richtten het huis bijzonder smaakvol in met goed gevoel voor stijl. Het resultaat was zo goed, dat je bijna zou gaan twijfelen of je het huis nog wel wilde verkopen. Uiteindelijk was het huis binnen een paar dagen supergoed verkocht. Mede dankzij de inspanningen van The Homestagers. Een absolute aanrader!
Marianne Doele

Graaf Wichmanlaan Bussum

The Homestagers lieten zien hoe de ruimte praktisch en divers kan worden ingedeeld. Een mooie samenstelling van handige inrichting oplossingen werd voorgeschoteld. Slaap, studie, balkongenot, ontspanning en kokkerellen. Via goed en verzorgd hulpmateriaal in een kloppende kleurencombinatie, met ook aandacht voor ons buiten. De foto’s waren vervolgens representatief en flatterend. Een aantal gekozen oplossingen, had ik – als bewoner – over het hoofd gezien en heeft mijn kijkers zeker geïnspireerd. Top gedaan!
Francis Ebbs

Govert Flinckstraat, Amsterdam

The Homestagers took all the stress of marketing my property for rental purposes. They took time and had so much patience during initial consultations and listened to my requests.

I needed to rent my property immediately and after The Homestagers had dressed the apartment; the first people that saw it, rented it!  I could not have achieved this success without The Homestagers and I thoroughly recommend their service. Such a pleasant experience and it took all the stress away from me.

Thank you Homestagers.

Helen Lasky

J.M. Coenenstraat, Amsterdam

Nadat ons senioren­appartement enkele maanden in lege toestand te koop had gestaan, en er nauwelijks belangstelling voor bleek te bestaan, hebben wij The Homestagers een opdracht voor herinrichting verleend. Het appartement is toen door Esther heel mooi en smaakvol ingericht, waardoor de ruimte optimaal tot zijn recht kwam. Behalve de meubels waren er veel leuke details aangebracht zoals bijzondere schaaltjes en theepotjes in de keuken, geurige zeepjes in de badkamer en mooie kussens op de bank en op de bedden.

Na de herinrichting was het appartement binnen 7 weken verkocht.

Anneke Sleeswijk

Plaggenweg, Bussum

With Esther’s help, my flat looked better than it ever had before: amazingly spacious, bright and full of thoughtful design elements.  It photographed so well that we had well over one hundred potential buyers at the open house, ultimately receiving 19 separate bids.  Esther’s staging was key to a great sale, so I can’t recommend The Homestagers highly enough!
 
Thanks again for your amazing work!
Amanda Cecil

Govert Flinckstraat, Amsterdam

Met de hulp van Esther en haar team is mijn huis zeer snel en succesvol verkocht. Mijn huis stond eerst te koop met onze eigen inrichting. De verkoop slaagde niet goed. Na onze verhuizing stond het huis leeg en heb ik op advies van mijn makelaar de hulp van Esther ingeroepen. Na de restyling werd mijn huis opnieuw aangemeld op Funda en liep het meteen storm. Er werd niet alleen meer geboden maar ook veel hoger. De kosten van deze facelift heb ik zeker in tienvoud terugverdiend. Ik kan dus met recht zeggen dat zelfs in een markt met veel vraag en weinig aanbod het inschakelen van The Homestagers een echte aanrader is!
Lars Vogtlander

Eemsstraat, Amsterdam

Esther heeft ons geholpen met een wat ongebruikelijker verzoek. Louwman College is onderdeel van Louwman & Parqui, de Nederlandse importeur van de Japanse automerken Toyota en Lexus.
Het Louwman College traint het dealernetwerk. In onze sales trainingen staat de klant centraal. Zo ook bij de introductie training van de nieuwe Toyota C-HR. Om het klantperspectief te benadrukken heeft Esther voor ons een grote trainingsruimte volledig ingericht als een sfeervolle huiskamer. De deelnemers aan de trainingen ploffen dus op een bank of schuiven aan bij een eettafel. De setting is een belangrijk onderdeel van de training.
De samenwerking met The Homestagers verliep uitstekend. Esther is heel servicegericht en zeer flexibel in haar planning, het interieur was functioneel en zag er fantastisch uit! Kortom, we kunnen een samenwerking met The Homestagers aan iedereen aanbevelen!
Suzanne Herfst

Louwman College, Raamsdonksveer

Toen wij ons huis in Amsterdam Zuid niet onmiddellijk verkochten hebben we de hulp van The Homestagers ingeroepen. Zij hebben ons gevraagd ons eigen meubilair weg te halen en vervolgens hebben ze snel en efficiënt ons huis opnieuw ingericht met lichte, transparante en kwalitatief goede meubels en bijbehorende verlichting. Ook hebben ze kleden, speelgoed en andere interieurzaken toegevoegd om het geheel te complementeren. Het huis als geheel kwam beter uit de verf en de functie van iedere kamer was een aspirant koper onmiddellijk duidelijk zonder dat er een te nadrukkelijke stijl uit sprak.

Wij hebben na deze ingreep van The Homestagers ons huis snel verkocht.

Ik vond het de betrekkelijk bescheiden investering in The Homestagers meer dan waard.

Wat mij betreft een absolute aanrader!

Martin de Koning

Haquartstraat, Amsterdam

Ik heb vanaf 2012 verwoede pogingen gedaan om mijn appartement te verkopen. Tot eind vorig jaar zonder resultaat. Ondanks de mooie locatie op eigen grond. Toen de markt begon aan te trekken  bleef de interesse in mijn appartement laag. Volgens mijn nieuwe makelaar, Vincent van Voorst, lag dit aan de presentatie. Hij heeft “The Homestagers” ingeschakeld.

Een ware metamorfose. Ik verliet ’s morgens mijn typische mannen appartement. ’s Avonds dacht ik dat ik de verkeerde deur had genomen. Het aanzien en de sfeer waren totaal veranderd. Na het plaatsen van nieuwe foto’s liep het storm. Mijn appartement is hierna binnen enkele weken verkocht.

Mijn advies aan iedereen. Blijf niet “leuren” met uw woning. Een beperkte investering verhoogt uw kansen enorm. En door de geweldige service van “The Homestagers” heeft u er zelf geen omkijken naar.

Esther en team, hartelijk dank!

Jan Robat

Schokkerspad, Amsterdam

Al enige tijd maakt ons makelaarskantoor naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van The Homestagers.

Een transparante prijsstelling, een fijne en constructieve instelling en samenwerking en altijd een prachtig eindresultaat. De woning wordt (nog) sneller en vaak voor een hogere prijs verkocht door de sfeervolle inrichting.

Eén van onze klanten heeft zelfs een hele inboedel gekocht, zo tevreden was hij!

Eigenaresse Esther is een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ze is positief, denkt mee, is flexibel en komt al haar afspraken na.

Een absolute aanrader dus!

Willem Jan Romeijn

Groot Amsterdam Makelaardij

Op advies van onze makelaar, de firma Recourt, hebben wij ons huis laten restylen alvorens het ter verkoop aan te bieden. The Homestagers hebben na bezichtiging van ons huis en na overleg met ons een prachtige uitwerking aan de opdracht gegeven.

Met gebruikmaking van smaakvolle en effectieve middelen hebben zij met name ook de ruimtelijke kwaliteiten en mogelijkheden van ons huis verrassend weten te accentueren.

Het was alsof wij met nieuwe ogen mochten kijken naar het huis dat wij ruim 27 jaar met zoveel genoegen hebben bewoond en dat zich nu  als nieuw aan ons vertoonde.

Wij hebben ons huis daarop binnen een maand met succes kunnen verkopen.
Minne Dijkstra en Nannie Kuiper

Leidsegracht, Amsterdam

Na het een aantal jaren verhuurd te hebben, besloot ik mijn appartement/studio (40m²) te verkopen. Het appartement was op dat moment niet gemeubileerd. Mijn makelaar raadde mij aan om contact te zoeken met The Homestagers om de inrichting te laten verzorgen.

The Homestagers hebben het appartement zeer snel en professioneel omgetoverd  tot een lichte, moderne, warme ruimte met een chique uitstraling. Toen ik het eindresultaat voor de eerste keer zag, voelde het ondanks de onbekende meubels direct als thuiskomen.

Binnen een paar dagen na het plaatsen van de woning stonden er al tientallen bezichtigingen gepland. Het appartement is vervolgens binnen een week verkocht voor een zeer goede prijs. Voor mij was dit allemaal ver boven verwachting en ik weet zeker dat dat mede de verdienste van The Homestagers is geweest!

Dank voor je service en deskundigheid!

Jonas Ringer

Olifantswerf, Amsterdam

Pin It on Pinterest

Share This