Klanten over onze verkoopstyling

Ons makelaarskantoor werkt sinds 2003 samen met The Homestagers. Tot nu toe zijn alle door ‚The homestagers’ gestylde woningen verkocht. Dat waren niet alleen woningen die niet verkocht werden vanwege oude inrichting maar ook veel woningen waar helemaal niets stond of de kinderen al het huis uit weren en de kinderkamers als bijv opslag in gebruik waren.

Doordat veel aspirant kopers bij een eerste bezichtiging geen adviseur meenemen is een goede presentatie van het te verkopen object alleen maar belangrijker geworden. Zelfs in de huidige aantrekkende markt zal dit het geval blijven.

Onze ervaring is dat een gestyled huis altijd bij meer mensen in de smaak valt dan een niet gestyled huis. De verkoopopbrengst is dan ook hoger doordat er meer animo is.

The Homestagers nemen al het werk voor onze clienten uit handen zoals opslag, verhuizen, klein schilderwerk en zijn heel precies en komen afspraken goed na. Wij horen van onze klanten louter positieve berichten over The Homestagers en zijn zelf ook uiterst tevreden over de behaalde resultaten en de prettige persoonlijke korte lijnen van communicatie.

Het zijn ook niet zomaar wat Ikea meubeltjes die ergens ingeschoven worden maar mooie exclusieve meubels van bijvoorbeeld Pols Potten, Piet Hein Eek, Arne Jacobsen en Vitra. Lampen en accessoires van House Doctor, Zenza en Hay.

Voor de beste presentatie en dus de hoogste verkoopopbrengst van iedere woning of appartement kan ik de verkoopstyling van The Homestagers van harte aanbevelen.

Maurice Ensink

Recourt Makelaars

Toen wij ons prachtige huis in Bussum wilden verkopen, adviseerde onze makelaar om The Homestagers in te huren voor het inrichten. Het huis was lang verhuurd geweest en ongemeubileerd. Het was het geld dubbel en dwars waard. Esther en haar team richtten het huis bijzonder smaakvol in met goed gevoel voor stijl. Het resultaat was zo goed, dat je bijna zou gaan twijfelen of je het huis nog wel wilde verkopen. Uiteindelijk was het huis binnen een paar dagen supergoed verkocht. Mede dankzij de inspanningen van The Homestagers. Een absolute aanrader!
Marianne Doele

Graaf Wichmanlaan Bussum

The Homestagers lieten zien hoe de ruimte praktisch en divers kan worden ingedeeld. Een mooie samenstelling van handige inrichting oplossingen werd voorgeschoteld. Slaap, studie, balkongenot, ontspanning en kokkerellen. Via goed en verzorgd hulpmateriaal in een kloppende kleurencombinatie, met ook aandacht voor ons buiten. De foto’s waren vervolgens representatief en flatterend. Een aantal gekozen oplossingen, had ik – als bewoner – over het hoofd gezien en heeft mijn kijkers zeker geïnspireerd. Top gedaan!

Francis Ebbs

Govert Flinckstraat, Amsterdam

The Homestagers took all the stress of marketing my property for rental purposes. They took time and had so much patience during initial consultations and listened to my requests.

I needed to rent my property immediately and after The Homestagers had dressed the apartment; the first people that saw it, rented it!  I could not have achieved this success without The Homestagers and I thoroughly recommend their service. Such a pleasant experience and it took all the stress away from me.

Thank you Homestagers.

Helen Lasky

J.M. Coenenstraat, Amsterdam

Nadat ons senioren­appartement enkele maanden in lege toestand te koop had gestaan, en er nauwelijks belangstelling voor bleek te bestaan, hebben wij The Homestagers een opdracht voor herinrichting verleend. Het appartement is toen door Esther heel mooi en smaakvol ingericht, waardoor de ruimte optimaal tot zijn recht kwam. Behalve de meubels waren er veel leuke details aangebracht zoals bijzondere schaaltjes en theepotjes in de keuken, geurige zeepjes in de badkamer en mooie kussens op de bank en op de bedden.

Na de herinrichting was het appartement binnen 7 weken verkocht.

Anneke Sleeswijk

Plaggenweg, Bussum

With Esther’s help, my flat looked better than it ever had before: amazingly spacious, bright and full of thoughtful design elements.  It photographed so well that we had well over one hundred potential buyers at the open house, ultimately receiving 19 separate bids.  Esther’s staging was key to a great sale, so I can’t recommend The Homestagers highly enough!
 
Thanks again for your amazing work!
Amanda Cecil

Govert Flinckstraat, Amsterdam

Met de hulp van Esther en haar team is mijn huis zeer snel en succesvol verkocht. Mijn huis stond eerst te koop met onze eigen inrichting. De verkoop slaagde niet goed. Na onze verhuizing stond het huis leeg en heb ik op advies van mijn makelaar de hulp van Esther ingeroepen. Na de restyling werd mijn huis opnieuw aangemeld op Funda en liep het meteen storm. Er werd niet alleen meer geboden maar ook veel hoger. De kosten van deze facelift heb ik zeker in tienvoud terugverdiend. Ik kan dus met recht zeggen dat zelfs in een markt met veel vraag en weinig aanbod het inschakelen van The Homestagers een echte aanrader is!

Lars Vogtlander

Eemsstraat, Amsterdam

Esther heeft ons geholpen met een wat ongebruikelijker verzoek. Louwman College is onderdeel van Louwman & Parqui, de Nederlandse importeur van de Japanse automerken Toyota en Lexus.
Het Louwman College traint het dealernetwerk. In onze sales trainingen staat de klant centraal. Zo ook bij de introductie training van de nieuwe Toyota C-HR. Om het klantperspectief te benadrukken heeft Esther voor ons een grote trainingsruimte volledig ingericht als een sfeervolle huiskamer. De deelnemers aan de trainingen ploffen dus op een bank of schuiven aan bij een eettafel. De setting is een belangrijk onderdeel van de training.
De samenwerking met The Homestagers verliep uitstekend. Esther is heel servicegericht en zeer flexibel in haar planning, het interieur was functioneel en zag er fantastisch uit! Kortom, we kunnen een samenwerking met The Homestagers aan iedereen aanbevelen!
Suzanne Herfst

Louwman College, Raamsdonksveer

Toen wij ons huis in Amsterdam Zuid niet onmiddellijk verkochten hebben we de hulp van The Homestagers ingeroepen. Zij hebben ons gevraagd ons eigen meubilair weg te halen en vervolgens hebben ze snel en efficiënt ons huis opnieuw ingericht met lichte, transparante en kwalitatief goede meubels en bijbehorende verlichting. Ook hebben ze kleden, speelgoed en andere interieurzaken toegevoegd om het geheel te complementeren. Het huis als geheel kwam beter uit de verf en de functie van iedere kamer was een aspirant koper onmiddellijk duidelijk zonder dat er een te nadrukkelijke stijl uit sprak.

Wij hebben na deze ingreep van The Homestagers ons huis snel verkocht.

Ik vond het de betrekkelijk bescheiden investering in The Homestagers meer dan waard.

Wat mij betreft een absolute aanrader!

Martin de Koning

Haquartstraat, Amsterdam

Ik heb vanaf 2012 verwoede pogingen gedaan om mijn appartement te verkopen. Tot eind vorig jaar zonder resultaat. Ondanks de mooie locatie op eigen grond. Toen de markt begon aan te trekken  bleef de interesse in mijn appartement laag. Volgens mijn nieuwe makelaar, Vincent van Voorst, lag dit aan de presentatie. Hij heeft “The Homestagers” ingeschakeld.

Een ware metamorfose. Ik verliet ’s morgens mijn typische mannen appartement. ’s Avonds dacht ik dat ik de verkeerde deur had genomen. Het aanzien en de sfeer waren totaal veranderd. Na het plaatsen van nieuwe foto’s liep het storm. Mijn appartement is hierna binnen enkele weken verkocht.

Mijn advies aan iedereen. Blijf niet “leuren” met uw woning. Een beperkte investering verhoogt uw kansen enorm. En door de geweldige service van “The Homestagers” heeft u er zelf geen omkijken naar.

Esther en team, hartelijk dank!

Jan Robat

Schokkerspad, Amsterdam

Al enige tijd maakt ons makelaarskantoor naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van The Homestagers.

Een transparante prijsstelling, een fijne en constructieve instelling en samenwerking en altijd een prachtig eindresultaat. De woning wordt (nog) sneller en vaak voor een hogere prijs verkocht door de sfeervolle inrichting.

Eén van onze klanten heeft zelfs een hele inboedel gekocht, zo tevreden was hij!

Eigenaresse Esther is een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ze is positief, denkt mee, is flexibel en komt al haar afspraken na.

Een absolute aanrader dus!

Willem Jan Romeijn

Groot Amsterdam Makelaardij

Op advies van onze makelaar, de firma Recourt, hebben wij ons huis laten restylen alvorens het ter verkoop aan te bieden. The Homestagers hebben na bezichtiging van ons huis en na overleg met ons een prachtige uitwerking aan de opdracht gegeven.

Met gebruikmaking van smaakvolle en effectieve middelen hebben zij met name ook de ruimtelijke kwaliteiten en mogelijkheden van ons huis verrassend weten te accentueren.

Het was alsof wij met nieuwe ogen mochten kijken naar het huis dat wij ruim 27 jaar met zoveel genoegen hebben bewoond en dat zich nu  als nieuw aan ons vertoonde.

Wij hebben ons huis daarop binnen een maand met succes kunnen verkopen.
Minne Dijkstra en Nannie Kuiper

Leidsegracht, Amsterdam

Na het een aantal jaren verhuurd te hebben, besloot ik mijn appartement/studio (40m²) te verkopen. Het appartement was op dat moment niet gemeubileerd. Mijn makelaar raadde mij aan om contact te zoeken met The Homestagers om de inrichting te laten verzorgen.

The Homestagers hebben het appartement zeer snel en professioneel omgetoverd  tot een lichte, moderne, warme ruimte met een chique uitstraling. Toen ik het eindresultaat voor de eerste keer zag, voelde het ondanks de onbekende meubels direct als thuiskomen.

Binnen een paar dagen na het plaatsen van de woning stonden er al tientallen bezichtigingen gepland. Het appartement is vervolgens binnen een week verkocht voor een zeer goede prijs. Voor mij was dit allemaal ver boven verwachting en ik weet zeker dat dat mede de verdienste van The Homestagers is geweest!

Dank voor je service en deskundigheid!

Jonas Ringer

Olifantswerf, Amsterdam

Pin It on Pinterest

Share This