Verkoopstyling modelwoningen

Snellere verkoop bij woningprojecten

Een goed ingerichte modelwoning laat de huizen van een woningproject veel sneller verkopen dan een leeg, kil huis. Met een goede verkoopstyling van uw modelwoning, is het project dus veel sneller verkocht. De stylistes van The Homestagers hebben niet alleen veel ervaring in het inrichten van huizen, zij beschikken ook over een grote loods met meubels en accessoires voor elke gewenste woonstijl. Zo kan altijd het perfecte interieur samengesteld worden.

Juiste sfeer met verkoopstyling

Voor elk project hebben wij de perfecte inrichting. Bent u eigenaar of makelaar van zakelijk onroerend goed, dan adviseren wij u graag over de styling. Het zijn immers niet alleen een paar meubels in het huis, het gaat om het creëren van de juiste sfeer. Die sfeer waardoor toekomstige bewoners zich direct thuis kunnen voelen. Zo’n sfeer bereik je met de perfecte styling van een modelwoning.

Smaakvolle presentatie tijdens bezichtiging

Soms wordt een huis digitaal ingericht om op internet een leuke indruk te maken. Helaas valt de werkelijkheid dan nog meer tegen dan het lege huis van zichzelf al zou doen.
Met verkoopstyling zorgen wij ervoor dat de modelwoning er niet alleen online aantrekkelijk uitziet en opvalt. De mooie meubels blijven staan, zodat het pand er ook sfeervol en aantrekkelijk uitziet tijdens open dagen en bezichtigingen

Meer weten over de inrichting van modelwoningen?

Voor diverse vastgoed bezitters, vastgoed adviseurs en makelaars hebben wij modelwoningen ingericht. Wilt u ook met meer succes nieuwbouwwoningen onder de aandacht brengen van de doelgroep én ze nog beter verkopen? Vraag ons dan om meer informatie over verkoopstyling van modelwoningen. Door onze zeer grote meubelvoorraad kunnen wij altijd snel schakelen. Wij helpen u graag!

Pin It on Pinterest

Share This