Verkoopstyling modelwoningen

Snellere verkoop bij woningprojecten

Een goed ingerichte modelwoning laat de huizen van een woningproject veel sneller verkopen dan een leeg, kil huis. Met een goede verkoopstyling van uw modelwoning, is het project dus veel sneller verkocht. De stylistes van The Homestagers hebben niet alleen veel ervaring in het inrichten van huizen, zij beschikken ook over een grote loods met meubels en accessoires voor elke gewenste woonstijl. Zo kan altijd het perfecte interieur samengesteld worden.

Juiste sfeer met verkoopstyling

Afhankelijk van het project is een tijdloos, landelijk of misschien een strak interieur gewenst. Behalve dat wij de modelwoning inrichten zullen we de verkopende makelaar daar dan ook over adviseren. Het zijn immers niet alleen een paar meubels in het huis, het gaat om het creëren van de juiste sfeer. Die sfeer waardoor de toekomstige bewoners zich direct thuis voelen. Zo’n sfeer bereik je met de verkoopstyling van een modelwoning.

Smaakvolle presentatie tijdens bezichtiging

Regelmatig wordt een huis digitaal ingericht zodat ze op internet een leuke indruk maken. Helaas valt de werkelijkheid dan nog meer tegen dan het lege huis van zichzelf al zou doen. Met verkoopstyling zorgen wij ervoor dat de modelwoning representatief op internet getoond kan worden én smaakvol gepresenteerd tijdens open dagen en bezichtigingen.

Meer weten over de inrichting van modelwoningen?

Voor diverse vastgoedbezitters, vastgoedadviseurs en makelaars hebben wij modelwoningen ingericht. Wil jij ook met meer succes nieuwbouwwoningen onder de aandacht brengen van jouw doelgroep én ze sneller verkopen? Vraag ons dan om meer informatie over verkoopstyling van modelwoningen.

Pin It on Pinterest

Share This