The homestagers

Interieuradvies, verkoopstyling bij verkoop en expatverhuur

Esther Ririassa, altijd bruisend van inspiratie.

Esther Ririassa

Esther Ririassa is al vanaf jongs af aan bezig met het opnieuw inrichten van huizen en kamers. Dat zij in 2005 The Homestagers startte was dan ook heel logisch. Inmiddels heeft zij honderden huizen verkoopklaar gemaakt. Variërend van driehoog achter in Rotterdam tot villa’s in Bloemendaal en van dorpswoningen in de polder tot grachtenpanden in Amsterdam.

Esther stylt huizen in elke gewenste stijl; van hipster appartementen tot modern-klassieke villa’s en alles wat daar tussenin zit. Esther doet het allemaal met evenveel plezier en vindt het steeds weer een uitdaging om een niet-aansprekende inrichting om te toveren tot een heel sfeervol en aantrekkelijk interieur. Waar ze ook is, Esther bruist van inspiratie en ziet altijd en overal nieuwe mogelijkheden en heeft oog voor mooie, unieke items én slimme oplossingen voor elk interieur.

Contact met The Homestagers?

The Homestagers werkt voor huizen in allerlei bouwstijlen en verschillende interieurs. Wil jij eens kennismaken of een afspraak maken voor een verkoopstyling of interieuradvies? Dan horen we graag van je! Bel of mail ons en we komen dan snel bij je langs!

Schollenbrugstraat 20
1091 GA  Amsterdam
+(31)646 244 044
esther@thehomestagers.nl

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Pin It on Pinterest

Share This