The homestagers

Interieuradvies, verkoopstyling bij verkoop en expatverhuur

Esther Ririassa, altijd bruisend van inspiratie.

Esther Ririassa

Esther is al van jongs af aan dol op alles wat met interieur te maken heeft. De schoonheid van gebouwen en interieurs heeft haar altijd gefascineerd. Zij heeft geschiedenis gestudeerd maar uiteindelijk heeft ze haar hart gevolgd. In 2000 kwam ze als eerste in Nederland op het idee van home staging / verkoopstyling. Niet lang daarna begon ze met the Homestagers.
Inmiddels heeft ze zeker meer dan 1000 huiseigenaren kunnen helpen met een mooie verkoop van hun huis.

Esther en haar team halen alles uit de kast voor de styling van alle soorten huizen. Van kleine appartementen tot grote, luxueuze grachtenpanden en alles wat daar tussenin zit. Ze doen het allemaal met evenveel plezier. Het is steeds weer een uitdaging om elk huis er zo mooi en aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien, zodat de klant de hoogste prijs krijgt bij verkoop.

Alles is maatwerk en echt elk huis komt er beter uit te zien.

The Homestagers zijn goed op de hoogte van de laatste woontrends. Ze zien altijd en overal nieuwe mogelijkheden en ze hebben oog voor mooie, unieke items én slimme oplossingen voor elk interieur.

Contact met The Homestagers?

The Homestagers werken voor klanten en makelaars met allerlei soorten huizen in alle prijsklassen. Wilt u eens kennismaken of een afspraak maken voor een verkoop­styling­advies? Dan horen we graag van u!

Bel of mail ons en we komen dan snel bij u langs!

Schollenbrugstraat 20
1091 GA  Amsterdam
+(31)646 244 044
esther@thehomestagers.nl

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Pin It on Pinterest

  Share This