Interieuradvies

Je thuis voelen in jouw huis

Je thuis voelen in jouw huis. Dat begint met een interieur dat bij je past. Met een persoonlijk interieuradvies helpen wij van The Homestagers jou om dat interieur te creëren. Of je nu enkel een advies wenst, daar uitgewerkte tekeningen en moodboards bij wenst of zelfs de inkoop van de meubels en accessoires uit handen wilt geven. Jij bepaalt wat wij voor jou doen. En wij helpen je met het creëren van jouw thuis.

Persoonlijk interieuradvies

Een interieuradvies kan op elk moment gewenst zijn. Omdat je net een verbouwing in huis hebt gehad, de gezinssituatie is veranderd of je al te lang in hetzelfde interieur zit. Wat de reden ook is, het is vaak lastig om dat zelf te doen. Daarom huur je een interieurstyliste in. Met een frisse blik kijken wij naar jouw huis, de inrichting en jouw situatie en wensen. En bij het interieuradvies kijken we ook naar wat er al is en wat je wilt of kunt behouden. Zodat jouw nieuwe interieur ook echt persoonlijk is.

Passend bij jouw wensen en budget

Een interieuradvies van The Homestagers is afgestemd op jouw wensen en jouw budget. Wil je een complete service voor een hele ruimte of misschien zelfs een heel huis? Of juist enkel een advies voor een lastige hoek in een kamer? Het is allemaal mogelijk:

  • Interieuradvies basic: Tijdens een gesprek bij jou thuis inventariseren we jouw wensen en de ruimte. Direct krijg je van ons praktische tips, interieuradvies én kleuradviezen om zelf aan de slag te gaan.
  • Interieuradvies design: Na het gesprek werken we het interieuradvies uit in moodboards en tekeningen. Dit presenteren we waarna je het zelf kunt uitvoeren.
  • Interieuradvies personal: Ga je akkoord met de schetsen en moodboards, dan kun je het ook helemaal uit handen geven. Wij verzorgen dan de inkoop en de uitvoering en regelen jouw gewenste interieur.

 

Kortingen op aanschaf meubels en accessoires

Dagelijks zijn wij bezig met meubels, accessoires en inrichting. We weten dus wat er te koop is en waar. Onze klanten profiteren daarvan doordat wij ze vertellen waar dat ene stoeltje of bijzondere kastje te koop is. Dat scheelt niet alleen veel tijd, het scheelt ook aanzienlijk in de kosten. Want de inkoopkortingen die wij genieten, daar laten we jou ook van profiteren. Deze exclusieve service geldt alleen voor onze klanten waarvoor of waarmee we de inkopen doen.

Zakelijk interieuradvies

Ook een kantoor moet passen bij de mensen en het bedrijf die daarin gehuisvest zijn. Het is immers een visitekaartje waarmee je laat zien waar je voor staat. Een zakelijk interieuradvies helpt daarbij. Zowel qua uitstraling als voor de praktische oplossingen. Bijvoorbeeld als je ineens snel gegroeid bent maar nog niet wilt verhuizen. Zoek je een zakelijk interieuradvies? Vraag het ons dan eens!

Interesse in een interieuradvies?

Ben jij ook toe aan een nieuwe inrichting? Dan helpen wij je om jouw wensen en de mogelijkheden van jouw huis te vertalen naar een interieur dat bij jou past. Heb je interesse in een interieuradvies? Neem dan contact met ons op.

Pin It on Pinterest

Share This