Verkoopstyling voor particulieren

Verkoop jouw huis sneller met de juiste inrichting

Verkoopstyling helpt een huis sneller en tegen een hogere prijs te verkopen.

Of je het nu zelf verkoopt of via een makelaar, je wilt zo snel mogelijk in beeld zijn bij jouw koper. Een goede presentatie van de woning met de juiste inrichting is dan cruciaal. De specialisten van The Homestagers weten dat als geen ander. Wij waren de eerste in Nederland die huizen stylden en inmiddels stylen we al meer dan 10 jaar huizen voor particulieren en makelaars zodat zij hun woning snel en goed verkopen.

Styling van bewoonde en leegstaande huizen

Een leegstaand huis verkoopt lastiger dan een dat nog ingericht is. Maar een te drukke, te persoonlijke of te uitgesproken inrichting is ook niet goed. Wij stylen bewoonde en leegstaande huizen voor de verkoop. Door dat wat aantrekkelijk is te benadrukken en de aandacht van de moeilijke plekken weg te nemen. Dat hoeft niet altijd ingrijpend te zijn; een andere indeling of de toevoeging van een meubelstuk of wat accessoires kan al veel verschil maken.

 

Volledige inrichting

Regelen wij de verkoopstyling van een leegstaand huis, dan zorgen wij voor een volledige inrichting. Met een loods vol meubels en accessoires in veel verschillende stijlen is elke gewenste inrichting mogelijk. En die inrichting is heel gedetailleerd; van lampen op alle lichtpunten tot de handdoeken en zeepjes in de badkamer.

 

Kunst en kwaliteit

De meubels die wij in jouw huis zetten en de kunst die aan de muur wordt gehangen is niet zomaar een inrichting. Wij werken met meubels van goede kwaliteit en gebruiken veel van bekende merken en ontwerpers zoals: Pols Potten, Zenza, Vitra, Piet Hein Eek en Arne Jacobsen. En de kunst aan de muur, die is echt.

Jouw huis verkoopklaar

Met verkoopstyling maak je van jouw huis een ander z’n thuis. Door te kiezen voor een meer neutrale inrichting die past bij de woning, de omgeving en de koper die wordt verwacht. Met kennis van de markt en een objectieve kijk zien wij direct de mogelijkheden van jouw woning. En de styling zelf hoeft niet lang te duren, binnen 1 tot 2 dagen is jouw huis verkoopklaar.

Kosten verkoopstyling

Verkoopstyling wordt berekend per m² en geldt voor een periode van 3 maanden. De kosten hiervan zijn:

  • Panden tot 150 m² € 25,00 per m² (incl. btw)
  • Grotere panden Prijsopgaaf op verzoek
  • Adviesrapport Verkoopstyling € 295,00 (incl. btw)

Met het adviesrapport krijg je per ruimte een gedetailleerd inrichtingsadvies. Handig als je bijvoorbeeld eerst wilt weten wat je kunt verwachten van de verkoopstyling of advies wenst om het zelf te stylen. Besluit je dan alsnog om het pand door ons te laten inrichten? Dan vervallen de kosten van het adviesrapport.

Pin It on Pinterest

Share This